Friday, December 7, 2012

Tallinn (Mustamäe), Kebab House kiosk

Suvi 2012

Kebab House kiosk asub Mustamäe tee n.ö Marja keskuse juures. Õigem oleks öelda - asus, sest talvisel perioodil kioski ei ole. Ei tea, kas tegemist sama kohaga, kuid nime järgi on alust arvata, et tegemist Kebab House söögikoha kioskiga.Koduleht.
*Arvustus on kirjutatud suvel*

Söögiks Kebab, friikartulitega, lisandiks toorsalat ning kaste. Tegemist oli voucherite kasutamisega.
Teenindus ei olnud halb, kuid ei midagi märkimisväärset.. Ütleks, et tavaline eesti teenindus.
Arvestades, et tegemist kioskiga ehk ratastel oleva söögikohaga, oli söök üllatavalt maitsev! Ütleme nii, et on söögikohti (ilma ratasteta), kus ei ole nii head kebabi.
Ooteaeg oli alla 10 minuti, samas ei olnud ka järjekorda.

Söögist veel nii palju, et kebab oleks võinud olla veidikene maitsekam, kuid samas inimesele, kes väga maitsekat toitu ei armasta - oleks see väga sobilik! Friikartulid olid hästi maisestatud - täpselt paras! :) Prae juurde oli lisandina valikus veel sibulat ning punast kui valget kastet. Praad olid keskmiselt suur, sai kõhtu küll midagi :), tühjaks ei jäänud kindlasti!

Söögi täishind oli 5,70 (purk jooki selle hinna sees), selle raha eest sööki küll ja küll. Arvestades teisi kiirtoidukohti, on see oma hinnalt ning kvaliteedilt kindlasti esirinnas!
:
 HINNANG: 2,0 punkti 5-st


*Kahjuks pildid toidust puuduvad


!!Kõik eelnev on meie subjektiivne arvamus, ei taha kedagi solvata või haipida, rääkisime kõigest nii nagu arvasime ning tundsime!!

Kindlasti on teretulnud kõiksugused kommentaarid ja kogemused antud söögikoha kohta ! :)

No comments:

Post a Comment